Klantenservice:
0485-330477 (ma t/m za 8.00 t/m 20.00)

Kunstgras prijzen en kosten

Wat is de prijs van kunstgras? De kunstgras prijzen variëren van heel goedkoop voor de budget kwaliteiten tot duurder voor toplijn. Voor elke portomonee verkopen wij kunstgras.

Kunstgras prijzen

De prijs van kunstgras is afhankelijk van de kwaliteit en de samenstelling. In de regel is kunstgras met een korte spriet goedkoper dan kunstgras met een lange spriet. Hoe meer sprietjes per cm2 zijn toegepast hoe voller het kunstgras, en daardoor ook duurder. Ook zijn de vorm van de grasspriet (maanvormig, W-vormig of plat) van invloed op de prijs. Het is daarom belangrijk dat je je goed oriënteert en vergelijkt voordat je conclusies trekt. Vraag daarom altijd kunstgras stalen aan zodat je het kunstgras goed kunt beoordelen. Het wil niet altijd zeggen dat duurder kunstgras beter is. Het gaat erom waarvoor je het toepast. Wil je het kunstgras gebruiken voor als tijdelijke ondergrond voor het zwembadje in de zomer? Dan is budget gras prima.

Kunstgras prijzen

Kunstgras in de tuin

Kunstgras kosten

Wat kost kunstgras nu eigenlijk, wat is de prijs per m2? Wat heb je eigenlijk allemaal nodig? Naast het kunstgras heb je ook installatie materiaal nodig; geotextiel onderdoek, bevestigingshaken, zelfklevende lijmband en eventueel valdempende matten. Vergeet ook niet het grondwerk. Voordat het kunstgras gelegd kan worden moet de ondergrond goed zijn voorbereid; zie kunstgras ondergrond. En vergeet natuurlijk niet het leggen van het kunstgras zelf. Dit kun je zelf doen of door onze legservice laten uitvoeren. Aan het laten leggen zijn uiteraard extra kosten verbonden.

Kunstgras prijs

De prijzen van kunstgras starten bij ongeveer 16,00euro per m2 voor budget kunstgras en loopt op tot 40,00euro per m2 voor de toplijn. Deze prijzen zijn exclusief het installatie, installatie materiaal en de kosten voor het grondwerk. Je kunt op de kosten van het grondwerk en het leggen besparen door dit zelf uit te voeren. Wanneer je een beetje handig hebt is dit de winst.

 

Kunstgras aktie loopt t/m 28 februari 2019

€ 14,75 per m²
normaal
€ 20,25 per m²
Details »
Kunstgras Ferna vooraanzicht

Ferna Voor- en achtertuin, terras, balkon en camping

€ 16,75 per m²
normaal
€ 24,25 per m²
Details »
Kunstgras Mies vooraanzicht

Mies Voor- en achtertuin, terras, balkon en camping

€ 19,95 per m²
normaal
€ 29.50 per m²
Details »
Kunstgras Hugo vooraanzicht

Hugo Voor- en achtertuin, terras, balkon en camping

€ 20,50 per m²
normaal
€ 31,50 per m²
Details »
Kunstgras Alma

Alma Voor- en achtertuin, terras, balkon en camping

€ 21,50 per m²
normaal
€ 32,75 per m²
Details »
Kunstgras Rota vooraanzicht

Rota Voor- en achtertuin, terras, balkon en camping

€ 33,50 per m²
normaal
€ 40,50 per m²
Details »
Kunstgras Tommy vooraanzicht

Tommy Voor- en achtertuin, speelgras

€ 36,50 per m²
normaal
€ 46.00 per m²
Details »
Kunstgras Jens vooraanzicht

Jens Voor- en achtertuin, terras, balkon en camping

Er zijn nu 17 bezoekers online