Klantenservice:
0485-330477 (ma t/m za 8.00 t/m 20.00)

Kunstgras golf green

Altijd al gedroomd van een eigen golf green in de achtertuin? Verander je tuin in een handomdraai met Golf Pro kunstgras.

Kunstgras golf green

Kunstgras golf green

Kunstgras golf green

Ben je een golfliefhebber? Dan kan je je tuin in een handomdraai veranderen in een prachtige kunstgras golf green. Met een kunstgras ondergrond  is het gras altijd vlak. Het kaatsen van de bal wordt tot het minimum beperkt. Het golfballetje rolt vloeiend en snel over het gras. Perfect om in je eigen tuin het putten te leren en je golf handicap te verbeteren. Bovendien geeft het kunstgras een prachtige uitstraling  en heb je een onderhoudsarme green.

Er zijn speciale kunstgrassoorten voor golf greens. Het kunstgras wordt aangelegd met speciaal ontwikkelde golf holes. Geschikt voor binnen of buitengebruik. Het is toepasbaar in elke tuin. Afhankelijk van de ruimte kan het kunstgras uiteenlopen van een putting green in je kelder of garage tot driving ranges in je tuin.

Met een kunstgras golf green thuis kun je altijd alleen, met gezin of vrienden een ontspannend balletje slaan zonder reis- en wachttijden.

 Ondergrond

De beste ondergrond voor een kunstgras golf green is een zandbed van lavazand. Dit zorgt ervoor dat het water goed wordt afgevoerd waardoor de golf green na een regenbui direct weer bespeelbaar is.
 

Kunstgras advies:
Voor gebruik als golf green adviseren wij de volgende kunstgras soorten.

Er zijn nu 16 bezoekers online