Klantenservice:
0485-330477 (ma t/m za 8.00 t/m 20.00)

Installatie instructies

Zelf kunstgras aanleggen

Met duidelijke instructie kun je zelf het kunstgras installeren, zeker wanneer het oppervlakte betreft die niet breder zijn dan de rol. Bij grotere oppervlakte met veel hoeken dan raden wij het aan om het te laten aanleggen. Op onze website vind je een uitgebreide leginstructie.

Verlijmen meerdere delen

Voor het verlijmen van twee delen kunstgras gebruik je (zelfklevende) lijmband. Wanneer je de handelingen volgens onze instructie goed uitvoert zal de lijmnaad niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Belangrijk is wel dat dit zorgvuldig gebeurt. Zorg er eerst altijd voor dat het kunstgras goed op maat gesneden is en uitgelegd over de oppervlakte. Het verlijmen doe je pas op het laatst!

Vormen snijden in kunstgras

Kunstgras is eenvoudig in elke gewenste vorm te snijden. Gebruik hiervoor altijd een scherp stanleymes. Zorg er altijd voor dat je, zoveel mogelijk, snijd aan de achterzijde (rug) van het kunstgras. Hierdoor voorkom je dat je de sprietjes beschadigd. Wil je de vorm van de border volgen doe dit dan stukje voor stukje. Snij 10cm en controleer of het past en ga dan vervolgens weer verder. Het stanleymes wordt snel bot, vervang het mesje na 10meter te hebben gesneden, zeker wanneer je vormen gaat snijden.

Er zijn nu 14 bezoekers online