Klantenservice:
0485-330477 (ma t/m za 8.00 t/m 20.00)

Kunstgras groothandel

Als kunstgras groothandel leveren wij direct aan hoveniers en stratenmakers. We zijn de leverancier voor top kwaliteit kunstgras. Vraag nu het gratis informatiepakket aan.

kunstgras groothandel

Kunstgras leverancier

Als toonaangevende kunstgras groothandel bieden wij een compleet assortiment kunstgras producten. Onder de merknaam Tommygrass leveren wij het complete assortiment direct uit voorraad. Naast het kunstgras kun je bij ons ook terecht voor alle overige benodigd heden, zoals egotextiel onderdoek, grastape, bevestigingshaken en vulzand.

Uniek kunstgras

Het kunstgras wordt speciaal voor ons ontwikkeld en gefabriceerd op basis van onze jarenlange ervaring. Je bent verzekerd van de nieuwste ontwikkelingen qua garen, backing en samenstelling. Denk hierbij aan maanvormig garen®; extra zacht, veerkrachtiger, hersteld beter, reflecteert minder en houdt tot 20% minder warmte vast. Vulzand is door ook overbodig.
Naast het het kunstgras kun je bij ons ook terecht voor overige benodigdheden zoals onderdoek, grastape en bevestigingshaken.

Kunstgras dealer

Bent je hovenier of stratenmaker en wil je Tommygrass kunstgras, vrijblijvend, opnemen in je assortiment? Vul nu het formulier in en ontvang binnen enkele dagen het informatiepakket met stalen en prijslijst.

Tommygrass, dé kunstgras groothandel voor hovenier en stratenmaker!

Aanvraag informatie en prijslijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Er zijn nu 10 bezoekers online