0485 330 477 โ€“ Bel nu
Gegarandeerd de laagste prijs
Alles uit eigen voorraad
Al 20 jaar een begrip!
Gratis verzending*

>>>๐Œ๐ž๐ ๐š ๐Š๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ง๐ <<<
๐™๐ข๐ž ๐œ๐จ๐ฎ๐ฉ๐จ๐ง๐ฌ ๐๐š๐ ๐ข๐ง๐š.
๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ณ๐ž๐ง

Kunstgras speeltoestel

Rondom en onder uw speeltoestel biedt kunstgras ook veel voordelen. Zeker op plaatsen waar intensief wordt gespeeld. Het kunstgras is al dan niet met valdemping een degelijke, slijtvaste en veilige ondergrond. Ook na een regenbui kan er weer snel gespeeld worden. Het gras is snel droog en er ontstaan geen modderpoelen. Of er kunstgras met of zonder vulzand wordt toegepast hangt af van hoe intensief het speeltoestel wordt gebruikt. We bieden kunstgrasoplossingen voor particuliere en gemeenschappelijke speeltuinen.

Kunstgras als valdemping onder speeltoestellen

Steeds vaker wordt onder speeltoestellen kunstgras gebruikt als valdemping. De eisen die aan speeltoestellen en de bijbehorende ondergrond en valdemping gesteld worden zijn hoog. Deze voorschriftenย zijn vastgelegd in de Europese Norm 1176/1177. Kunstgras met valdemping van Patent Grassยฎย BV voldoet hier volledig aan.

Kunstgras valondergrond / Veiligheidsgras

Als val ondergrond onderscheidt ons kunstgras zich van alle andere producten. Patent Grassยฎย maakt gebruik van een geheel eigen drainerende ondervloer voor de valdemping, waardoor ons kunstgras geschikt is voor alle speeltoestellen in de openbare ruimte totย  valhoogtes van 300 cm.

De matten verzachten de val en worden daarom veelvuldig toegepast onder en rondom speeltoestellen. De matten zijn eenvoudig aan te brengen en sluiten naadloos aan elkaar dankzij de puzzelvorm. Het kunstgras wordt over de valdemping aangebracht.