0485 330 477 – Bel nu
Gratis bezorgd vanaf €350,-
Gegarandeerd de laagste prijs
Alles uit eigen voorraad
Al 20 jaar een begrip!

>>>Mega kortingen oplopend tot 50%<<<
Fantastische kortingen van 10 - 50%. Wees er daarom snel bij, want OP=OP!
Magazijn leegverkoop is gestart! We maken ruimte voor het nieuwe collectie kunstgrassen, daarom is er een grote Magazijn leegverkoop.
Kijk bij elk soort kunstgras wat de korting en kortingscode is.

Kunstgras bij zwembad

Kunstgras is ideaal onder en rondom zwembaden. Het water blijft altijd fris doordat je geen zand meer mee het zwembad inneemt. Modderpoelen zijn ook verleden tijd en na het zomerseizoen heb je een mooi groen gazon direct nadat het zwembadje weer is verwijderd. Dus geen gele dorre plekken meer.

De vezels die zijn gaan platliggen door de druk van het zwembad kun je eenvoudig met een bezem weer opborstelen waardoor het kunstgras zichzelf weer hersteld. Ook rondom een inbouw zwembad of whirlpool is kunstgras ideaal. Kunstgras is heerlijk zacht en ideaal om met blote voeten op te lopen en om op te zonnen.

Chloor tast het kunstgras niet aan en is ook UV bestendigd.

Tijdelijk op het terras

Families met kleinere tuinen zetten vaak hun zwembadje op het terras, als ondergrond hiervoor kun je ook kunstgras gebruiken. Leg tijdelijk een stuk kunstgras op het terras, hier kan dan het badje opgebouwd worden. Dit beschermd de onderkant van het bad en wanneer kleinere kinderen in en uit het bad klimmen voelt het zacht aan de voetjes en knieën.