0485 330 477 – Bel nu
6 dagen - 8 tot 18:00uur
Gratis bezorgd vanaf €350,-
Gegarandeerd de laagste prijs
Alles uit eigen voorraad
Al 20 jaar een begrip!
Vul in

Let op! De berekening houdt rekening met de legrichting/vleug. Het kan in sommige gevallen voordeliger zijn om de breedte en lengte om te draaien - de legrichting wordt dan genegeerd.


Kunstgras voor Sport & spel:

klassieker
Kunstgras Tommy

Kunstgras Tommy

Sport & spel, Tuin
Uitstraling:
Zachtheid:
Poolhoogte:
33 mm
Prijs per m2: 33,50
EXTRA STERK
Kunstgras Jens

Kunstgras Jens

Sport & spel, Tuin
Uitstraling:
Zachtheid:
Poolhoogte:
36 mm
Prijs per m2: 36,50
EXTRA STERK

Kunstgras Hockey

Sport & spel
Uitstraling:
Zachtheid:
Poolhoogte:
24 mm
Prijs per m2: 26,95
PLAY GOLF
Kunstgras Golf Pro
Uitstraling:
Zachtheid:
Poolhoogte:
15 mm
Prijs per m2: 31,95

Sport kunstgras

Van de Lockant heeft ook kunstgras speciaal voor sport en spel in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan hockey kunstgras en voetbal kunstgras. Veel amateur sportclubs gaan over van gras naar kunstgras omdat dit simpelweg veel minder onderhoud nodig heeft. Sport kunstgras is niet te vergelijken met kunstgras voor in uw tuin, terras of balkon. De sprieten van het kunstgras zijn veel korter en de dichtheid van het gras is veel hoger.  Omdat de lengte zo kort is, blijft het gras goed rechtop staan.

Voordelen van kunstgras voor sport en spel

Ben je van plan om een speeltuin te maken in de tuin? Ook dan kan kunstgras vele voordelen bieden. Naast dat je niet veel tijd kwijt bent aan het onderhouden van het gras, zullen er ook nooit modderpoelen in de tuin zijn. Daardoor kunnen je kinderen altijd buiten spelen ongeacht het weer. Kunstgras is voor kinderen erg veilig om op te spelen, want wanneer zij vallen zorgt de demping ervoor dat ze nooit hard zullen vallen.

Kunstgras kopen bij Van de Lockant

Ben je van plan om de tuin om te toveren in een speeltuin? Het aanleggen van kunstgras is simpel, maar vraagt wel om nauwkeurig werk. Op deze pagina heeft Van de Lockant een instructie geschreven met de benodigdheden om het kunstgras aan te leggen. Houdt er bijvoorbeeld rekening mee dat de ondergrond goed geëgaliseerd moet worden voordat u de kunstgras mat plaatst.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste mat? Voor sport en spel kunstgrasvelden hebben we twee opties. De specificaties van het product staan weergegeven op de product pagina.

Kunstgras kopen kunt u eenvoudig doen via onze webshop. Wanneer u de afmetingen invoert die u nodig heeft zal u een prijsberekening krijgen. Vervolgens kunt u extra benodigdheden kiezen die je nodig zult hebben voor het aanleggen van de mat. Bevestig de order door te klikken op de oranje knop. Als laatste stap kun je de adresgegevens invoeren en dan zorgen wij ervoor dat het binnen 1 tot 5 dagen bij jouw thuis geleverd wordt. Bestellingen boven de €350 worden gratis bezorgd. Heeft u verder nog vragen? De klantenservice staat dagelijks tot 18:00 uur voor je klaar.