0485 330 477 – Bel nu
Gegarandeerd de laagste prijs
Alles uit eigen voorraad
Al 20 jaar een begrip!
Gratis verzending*

22 Juni 2024
Open dag van 09:00 - 17:00
Iedereen is van harte welkom

Vul in

Let op! De berekening houdt rekening met de legrichting/vleug. Het kan in sommige gevallen voordeliger zijn om de breedte en lengte om te draaien - de legrichting wordt dan genegeerd.Goed kunstgras kopen bij Van de Lockant

Van de Lockant is de kunstgras specialist en maakt van je tuin, balkon of terras een fijne plek om te leven. Een grasmat als een biljartlaken is natuurlijk wat iedereen wenst, maar dit vergt het nodige onderhoud. Een kunstgrasmat is een goede vervanger, want met de diverse mogelijkheden en kwaliteiten kan je altijd een geschikte mat op de gewenste locatie neerleggen. Tegenwoordig is kunstgras van hoogwaardige kwaliteit en nauwelijks te onderscheiden van een echt mooi en groen gazon. Ook het onderhoud is natuurlijk een groot voordeel. Zo zijn molshopen, verkleuringen, dorre plekken, of vieze broeken en schoenen verleden tijd. Het kunstgras warmt lekker op met de zon en voelt zacht aan. Alle huisdieren en kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op deze zachte ondergrond.

Voorraad van kunstgras

Hoe kies ik de geschikte kunstgrasmat als ik het beste kunstgras wil kopen?

Kunstgras kan natuurlijk verschillen in kwaliteit, maar ook in zachtheid. Het is maar net wat bij je wensen past. Ook is het erg belangrijk om te weten waar je de kunstgrasmat voor gaat gebruiken. Kunstgras kan gemaakt worden van polyamide, polyethyleen en polypropyleen. Elk hebben zo weer hun specifieke eigenschappen waardoor er verschillende mogelijkheden voor je zijn. Zo varieert kunstgras bijvoorbeeld in stugheid, zachtheid, UV-bestendigheid, slijtage, krakende geluiden, uitstraling en herstellend vermogen. Dit zijn allemaal belangrijke dingen waar je op moet letten wanneer je het beste kunstgras wil kopen.

Om het jou iets makkelijker te maken heeft Van de Lockant een beoordeling toegevoegd aan alle varianten op basis van uitstraling en zachtheid. Ook staat overal de spriet lengte bij vermeld. De uitstraling bepaalt het meer natuurlijke en glanzende aanzicht van de mat, terwijl een mindere uitstraling uiteraard wat robuuster oogt. Dat kan ook een voorkeur zijn. Ook de spriet lengte is natuurlijk belangrijk. Bij Van de Lockant vinden we een mat van hoogwaardige kwaliteit als de sprieten tussen de 28 en 65 mm lang zijn.

De voordelen van goed kunstgras kopen bij Van de Lockant

Kunstgras is vrijwel overal geschikt voor en wordt ook veel gebruikt bij sport, vanwege het eenvoudige onderhoud. Kunstgras kopen is een goed alternatief voor gras en wordt ook vaak gezien als siergras. Bij Van de Lockant helpen we je ook graag met het aanleggen van kunstgras. Hierbij moet je bijvoorbeeld rekening houden met het egaliseren van de ondergrond. Weet je niet welk soort kunstgras je moet kiezen? Dat is erg begrijpelijk. In een webshop lijken de meeste soorten erg op elkaar, daarom kan je bij ons gratis kunstgras stalen aanvragen. Beoordeel zelf de zachtheid van de kunstgras soorten die je het beste lijken. Hulp nodig van een expert bij het kunstgras kopen?
In onze showtuin in Beers denken we graag met je mee. Uiteraard geven we je op onze website ook graag advies.

Kunstgras kopen?

Bij Van de Lockant ben je aan het juiste adres om het beste kunstgras te kopen! Vind je het lastig om een keuze te maken? Van de Lockant heeft voor elke wens wel een specifieke kunstgrasmat klaarliggen. We vertellen je er graag meer over. Al wél een keuze kunnen maken? Bekijk dan eerst onze kunstgras aanbieding voordat je het beste kunstgras gaat kopen!