Klantenservice:
0485-330477 (ma t/m za 8.00 t/m 20.00)

Kunstgras kopen in regio Nijmegen

Wij leveren kunstgras in heel Nederland, dus ook in Nijmegen. Bezorgen of aanleggen, bij vandelockant.nl ben je op het juiste adres voor kunstgras.

Kunstgras kopen regio Nijmegen

Als kunstgras specialist leveren wij al jaren kunstgras door heel Nederland. Via onze webshop kun je het kunstgras eenvoudig bestellen, wij bezorgen het kunstgras dan netjes bij je thuis. Of je nu woont in Venlo of Cuijk, wij leveren binnen enkele dagen.

Kunstgras in je tuin

Opgeleverd project

Kunstgras showtuin

Maar we nodigen je ook van harte uit in ons winkel in Beers (10 minuten vanaf Nijmegen). Hier vind je een groot assortiment kunstgras dat we direct uit voorraad leveren. Meenemen is geen enkel probleem. Als eerste in Nederland opende wij een showtuin met daarin alle soorten kunstgras. In onze showtuin en showroom krijg je een goede indruk van het kunstgras. Onze adviseurs helpen je graag verder met advies. Vergeet niet een schetst met afmeting van de tuin mee te nemen, wij kunnen dan eenvoudig een vrijblijvende offerte opstellen. Maar voor een offerte op maat kun je ook terecht op de website, klik hier.

Kunstgras aanleggen

Je kunt het kunstgras zelf aanleggen maar onze leg service kan dit ook verzorgen. Wij maken gebruik van een netwerk van installateurs die het kunstgras op elke gewenste locatie kunnen leggen.

Kunstgras speeltoestel

Kunstgras speeltoestel

Kunstgras prijs

Er is goedkoop kunstgras en duurde kunstgras. De kunstgras prijs is o.a. afhankelijk van: dichtheid (het aantal sprietjes per m2), spriet lengte, de kwaliteit van de rug, kleurstelling en zachtheid. In het algemeen kun je zeggen hoe korte de sprietjes en hoe groter de dichtheid (minder sprietjes per m2) hoe goedkoper het kunstgras. Op onze website maken wij een onderscheid tussen ‘Meest geschikt’ en ‘Goedkoop alternatief’. Omdat wij een kunstgras groothandel zijn kunnen wij het kunstgras zeer scherp aanbieden. Bekijk onze kunstgras aanbiedingen, hoe deze pagina goed in de gaten, de akties duren maximaal een maand. OP=OP.

 

Er zijn nu 12 bezoekers online