var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-37560207-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : '//') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
0485 330 477 – Bel nu
6 dagen - 8 tot 18:00uur
Gratis bezorgd vanaf €350,-
Laagste prijs
Alles uit eigen voorraad
Al 20 jaar een begrip!

SUPER SALE
Profiteer deze week nog van 15% EXTRA KORTING op het gehele kunstgras assortiment!!!
m.u.v. Kunstgras Elsa
Gebruik de kortingscode: SUPERSALE15%

Vul in

Let op! De berekening houdt rekening met de legrichting/vleug. Het kan in sommige gevallen voordeliger zijn om de breedte en lengte om te draaien - de legrichting wordt dan genegeerd.


Aanbieding! Kunstgras Cora
Uitstraling:
Zachtheid:
Compactheid:
Sprietlengte:
33 mm
Prijs per m2: 22,50
Aanbieding! Kunstgras Saar

Kunstgras Saar

Balkon & dakterras, Tuin
Uitstraling:
Zachtheid:
Compactheid:
Sprietlengte:
25 mm
Prijs per m2: 17,50
Kunstgras Noa
Uitstraling:
Zachtheid:
Compactheid:
Sprietlengte:
33 mm
Prijs per m2: 37,00
Aanbieding! Kunstgras Polo

Kunstgras Polo

Balkon & dakterras, Tuin
Uitstraling:
Zachtheid:
Compactheid:
Sprietlengte:
28 mm
Prijs per m2: 20,50
Aanbieding! Kunstgras Rota
Uitstraling:
Zachtheid:
Compactheid:
Sprietlengte:
30 mm
Prijs per m2: 21,50
Kunstgras Tommy
Uitstraling:
Zachtheid:
Compactheid:
Sprietlengte:
35 mm
Prijs per m2: 33,50
Kunstgras Jens
Uitstraling:
Zachtheid:
Compactheid:
Sprietlengte:
35 mm
Prijs per m2: 36,50
Kunstgras Elsa
Uitstraling:
Zachtheid:
Compactheid:
Sprietlengte:
55 mm
Prijs per m2: 44,50
Kunstgras Noor
Uitstraling:
Zachtheid:
Compactheid:
Sprietlengte:
50 mm
Prijs per m2: 38,75

Kunstgras voor in de tuin

Ben je van plan om een nieuwe tuin aan te leggen? Of je nou een kleine tuin, grote tuin of kindvriendelijke tuin wil inrichten zal kunstgras voor een natuurlijke uitstraling zorgen. Van de Lockant heeft een ruim assortiment aan diverse kunstgrasmatten voor in de tuin. Iedere soort grasmat zorgt voor een andere uitstraling zo is er altijd wel eentje tussen die bij jou past. Kunstgras is tegenwoordig niet meer te onderscheiden van een echte grasmat en brengt alleen maar voordelen met zich mee. Kunstgras is er voor een kindvriendelijke tuin, omdat het gras kinderen opvangt bij het vallen en het is bestemd tegen alle weersomstandigheden. Voor jou is kunstgras erg makkelijk te onderhouden, want je hoeft nooit meer te maaien, sproeien of bemesten. Kunstgras in de tuin is niet helemaal onderhoudsvrij, want bladeren die in de tuin waaien moeten er vanaf geveegd worden zodat er geen onkruid en mos ontstaat. Verder zal het kunstgras af en toe geborsteld moeten worden zodat de grassprieten omhoog blijven staan. Makkelijk toch? Een kind kan de tuin doen.

Hoe kies ik de juiste grasmat?

Kunstgras is er in verschillende soorten en maten. Ook de prijs kan erg verschillen. Maar hoe kies je de juiste kunstgras soort voor jouw tuin? Van de Lockant heeft een groot aantal soorten kunstgras die geschikt zijn voor de tuin. Om het jou een stukje makkelijker te maken hebben we de grassoorten beoordeeld aan de hand van de uitstraling, zachtheid, compactheid en spriet lengte. Zo kun jij een grassoort kiezen die geheel bij jou wensen aansluit. Verder is het ook belangrijk om te realiseren waarvoor je de kunstgrasmat wilt gebruiken. Kunstgras wordt namelijk gemaakt van verschillende materialen zoals polyamide, polyethyleen en polypropyleen. Iedere soort heeft specifieke eigenschappen. Het materiaal van kunstgras kan verschillen in stugheid, zachtheid, UV-bestendigheid, slijtage, krakende geluiden, herstellend vermogen en uitstraling. Als je glanzend gras mooi vindt, kies dan voor een grasmat met een hoog aantal sterren. Hou je toch meer van een robuuste uitstraling? Dan kies je voor een grasmat met een minder aantal sterren. De lengte van het gras is ook erg belangrijk om bij stil te staan. Wij vinden grassprieten die een lengte hebben van 30 tot 40 mm van de meest natuurlijk uitstraling hebben.

Kunstgras bestellen bij Van de Lockant

Ben je er al over uit welke soort kunstgras je wilt kopen? Kunstgras voor je tuin is eenvoudig en snel te bestellen in onze webshop. Vul in welke afmetingen je nodig hebt. Vervolgens rekent de calculator de prijs voor je uit. Selecteer het kunstgras dat jij wil kopen. In de volgende stap kun je de materialen selecteren die je nodig zult hebben om het kunstgras in je tuin te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een stabilisatiedoek, bevestigingshaken, en valdemping. Bestellingen boven de €250 worden gratis bij je thuis bezorgd. Wij hanteren een bezorgtijd van 1 tot 5 werkdagen. Je kunt er ook voor kiezen om de kunstgrasmat bij ons af te halen in Beers (bij Nijmegen). Mocht je nog vragen hebben of een advies willen van onze medewerkers, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan iedere werkdag voor je klaar tot 20:00 uur.