var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-37560207-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : '//') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
0485 330 477 – Bel nu
6 dagen - 8 tot 18:00uur
Gratis bezorgd vanaf €350,-
Laagste prijs
Alles uit eigen voorraad
Al 20 jaar een begrip!

SUPER SALE
Profiteer deze week nog van 15% EXTRA KORTING op het gehele kunstgras assortiment!!!
m.u.v. Kunstgras Elsa
Gebruik de kortingscode: SUPERSALE15%

Assortiment en voorraad

Zijn alle prijzen aangegeven inclusief BTW?

Ja, alle prijzen vermeld op onze website zijn altijd inclusief 21% BTW mits anders aangegeven.

Leveren jullie alles direct uit voorraad?

Wij streven er naar om alle producten direct uit voorraad te leveren. Wanneer je bij een bezoek in onze winkel in Beers een keuze hebt gemaakt kun je deze direct meenemen.

Bestelling

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Op dit moment zijn er 2 betaalmogelijkheden: IDeal en je hebt de mogelijkheid om direct te pinnen in de winkel of aan de chauffeur bij levering.

iDeal

Doe je aan internetbankeren bij ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS, Knab, RegioBank, Friesland Bank, ASN Bank, van Lanschot of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Enkele redenen om voor iDEAL te kiezen:

• Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
• Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
• Betalen met iDEAL is bij vandelockant.nl altijd volledig gratis.

Pinnen bij levering

Wanneer je voor de betaalmethode ‘Pinnen bij levering’ kiest betaal je in de winkel bij het ophalen van de goederen. Of aan de chauffeur van de vervoerder die de goederen komt brengen.

We accepteren alle Maestro kaarten.

Let op! Zorg er wel voor dat je pinlimiet goed is ingesteld.

Hoe plaats ik een bestelling?

Stap 1 – Kunstgras kiezen
Stap 2 – Winkelmandje
Stap 3 – Afronden

Ruilen en retourneren

Herroepingsrecht

Download hier het modelformulier voor herroeping

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn: kunstgras, geotextiel onderdoek en mollendoek. Deze goederen worden volgens specificaties op maat gemaakt.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Retouradres:
Van de Lockant Kunstgras
Provincialeweg 2
5437 PD Beers

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft mede gedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jou rekening. Kunstgras kan in de regel niet verzonden worden via PostNL of DHL, hiervoor moet een gespecialiseerde vervoerder worden ingeschakeld. Indicatie transportkosten: tussen €35,00 en €100,00 per zending.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Garantie

Garantie op kunstgras en benodigdheden

De wettelijk bepaalde garanties zijn op alle producten toepassing (kunstgras en benodigdheden). Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Voor het kunstgras hanteren wij een uitgebreide garantie. Deze garantie bestaat uit 2 onderdelen: Materiaal (fabricage en slijtage) en UV-bestendigheid. Deze extra door ons aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Per kunstgras product worden de periodes specifiek aangegeven.

Materiaal (fabricage en slijtage)

Wij garanderen dat het kunstgras na levering, voor aangegeven periode, geen abnormale slijtageverschijnselen vertoond. Uitgesloten van garantie is schade en gebreken die gevolg zijn van:

 • vandalisme, brand, chemische reacties en (natuur)rampen;
 • oneigenlijk gebruik van het kunstgras, waaronder gebruik voor andere doeleinden dan waarvoor het is aangelegd;
 • gebruik van onjuiste of ondeugdelijke attributen en/of onjuiste of ondeugdelijke sportschoenen (geen vlakke zolen);
 • gebruik van het veld of een deel van het veld dat de maximaal gegarandeerde gebruiksduur van 1000 uur per jaar overschrijdt;
 • verkeerd of onvoldoende onderhoud door de eigenaar;
 • omstandigheden welke zijn toe te rekenen aan de opdrachtgever dan wel personen waarvoor deze aansprakelijk is;
 • instabiele ondergrond
 • hoge temperatuur schommelingen (met krimpen als gevolg)

UV-bestendigheid

Wij garanderen dat het kunstgras na levering, voor aangegeven periode, bestendig is tegen weersinvloeden zoals UV-straling (zon), vocht, rot en schimmel.

Garantie op installatie

Voor de installatie van het kunstgras (legservice) hanteren wij een garantie periode van 2 jaar. Deze extra door ons aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Voorwaarden

Wij garanderen dat het kunstgras na levering geen abnormale slijtageverschijnselen vertoond. Uitgesloten van garantie is schade en gebreken die gevolg zijn van:

 • vandalisme, brand, chemische reacties en (natuur)rampen;
 • oneigenlijk gebruik van het kunstgras, waaronder gebruik voor andere doeleinden dan waarvoor het is aangelegd;
 • gebruik van onjuiste of ondeugdelijke attributen en/of onjuiste of ondeugdelijke sportschoenen (geen vlakke zolen);
 • gebruik van het veld of een deel van het veld dat de maximaal gegarandeerde gebruiksduur van 1000 uur per jaar overschrijdt;
 • verkeerd of onvoldoende onderhoud door de eigenaar;
 • omstandigheden welke zijn toe te rekenen aan de opdrachtgever dan wel personen waarvoor deze aansprakelijk is;
 • instabiele ondergrond (in het geval dat de klant zelf het grondwerk heeft verzorgd);
 • mollen;
 • windkracht 9 (storm) of meer

De aanspraak op garantie heeft uitsluitend betrekking op de schade aan de materialen die geleverd zijn door vandelockant.nl. Indien noodzakelijk zullen wij de kunstgras herstellen of vervangen.

Deze garantie vervalt indien zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de ons door een derde reparatiewerkzaamheden aan het kunstgras zijn uitgevoerd.

Klachten

We doen ons uiterste best om een tevreden klant te hebben. Maar helaas slaan wij ook wel eens de plank mis. Dit is absoluut niet de bedoeling en daarom proberen wij dit zo snel en goed mogelijk voor je op te lossen.
Heb je een klacht neem dan direct contact met ons op. Doe dit via een e-mail of via de telefoon (0485-330477). Wij reageren inhoudelijk, uiterlijk 14 dagen nadat wij de klacht hebben ontvangen en gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.
Wanneer we samen de klacht niet kunnen oplossen kun je je klacht voorleggen aan de geschillencommissie, meer informatie hierover vind je op https://degeschillencommissie.nl. Ook kun je terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR) via http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Verzending en bezorging

Wat is de levertijd?

Omdat alle gangbare soorten direct uit voorraad leverbaar zijn kun je het kunstgras direct afhalen in ons magazijn. Wanneer wij het moeten bezorgen dan is er een doorlooptijd van 1 tot 8 werkdagen. Bezorging gebeurt in overleg met de klant.

In de maanden april tm juli is het erg druk en kan het voorkomen dat bestellingen later geleverd worden ivm capaciteit van onze vervoerder. Graag begrip hiervoor.

Gratis bezorgen

Bestellingen van €350,00 (incl. BTW) of meer worden gratis binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €350,00 (incl. BTW) wordt €35,00 in rekening gebracht. Of in het geval van alleen benodigdheden €17,50 bezorgkosten.

Voor België hanteren we een vast tarief van €35,00 per bezorging.

Hoe wordt de bestelling bezorgd?

Het kunstgras wordt door ons zelf bezorgd of wij schakelen een gespecialiseerde transporteur in. Dit is afhankelijk van de locatie en onze planning. Je wordt altijd telefonisch of e-mail op de hoogte gebracht over de levering. Wij leveren in geheel Nederland en België. Ben je niet aanwezig en kunnen we de goederen niet achterlaten, dan zullen we contact opnemen voor een nieuwe afspraak, hiervoor kunnen extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Afhalen

Je kunt het kunstgras zelf komen ophalen bij ons magazijn/winkel in Beers (bij Nijmegen). Wanneer je van te voren even belt of een e-mail stuurt en aangeeft wanneer je het kunstgras komt ophalen zorgen wij dat het netjes klaar ligt. We hebben de meest gangbare soorten gewoon op voorraad, dus bij een bezoek aan onze winkel kun je het kunstgras, wanneer gewenst, direct meenemen.
Kunstgras tot 20m2 kan vervoerd worden in een gemiddelde auto waarvan de achterbank neergeklapt kan worden. Bij grotere hoeveelheden raden wij je aan om met een busje of auto met aanhanger te komen. Wanneer je het kunstgras moet opvouwen om het te kunnen vervoeren is het belangrijk dat bij aankomst op de plaats van bestemming het kunstgras direct wordt uitgevouwen. Het hoeft niet direct gelegd te worden maar we adviseren wel om het kunstgras weer op te rollen. Hierdoor voorkom je vouwen in het kunstgras. Het kan een tijdje duren voordat deze er weer uit zijn.

Veiligheid en privacy

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kun je hier online bekijken en downloaden.

Privacyverklaring

Onze privacyverklaring kun je hier online bekijken en downloaden.

Webshop keurmerk certificering

Met trots kunnen wij melden dat wij als eerste kunstgras webshop zijn gecertificeerd door Webshop Keurmerk. Hier vind je ons certificaat.

Contact

Waar zijn jullie gevestigd?

Vandelockant.nl heeft fysieke winkel in Beers (Bij Nijmegen en Cuijk) waar je meteen terecht kunt voor advies en verkoop.

Winkel en magazijn

Van de Lockant Kunstgras
Provincialeweg 2
5437 PD Beers
Telefoon: 0485-330477

Bovenstaande adres is tevens het postadres.

KvK: 17154916
BTW-ID: NL818799493B01
Rekeningnummer: NL44RABO0105218073

Hoe kan ik jullie bereiken?

Klik hier voor onze uitgebreide contactpagina.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze actuele openingstijden staan hier op onze contactpagina.