Klantenservice:
0485-330477 (ma t/m za 8.00 t/m 20.00)

Kunstgras en huisdieren (hond en kat)

Honden en katten houden ervan, lekker ravotten op het kunstgras. Kunstgras en huisdieren is een ideale combinatie. Diervriendelijk en onderhoudsarm.

Kunstgras en huisdieren

Huisdieren spel graag op kunstgras. Uitwerpselen en urine zijn geen probleem, de urine wordt na een regenbui vanzelf weggespoeld. Hiervoor zijn extra gaatjes aangebracht aan de onderzijde van de mat. Wel is het belangrijk dat u uitwerpselen direct verwijderd, dit voorkomt schimmelvorming.

Kunstgras kat

Katten spelen graag op kunstgras

Kunstgras is kleurvast en zal daarom niet verkleuren. In principe zijn alle kunstgras soorten geschikt voor huisdieren. Wanneer het zeer intensief gebruikt gaat worden dan adviseren wij een kunstgras met een korte spriet te kiezen of het kunstgras te voorzien van extra vulzand. Dit zorgt voor meer stabiliteit.

Hondenkennel

Geen betonnen ondergrond, geen grauw aanzicht. Kunstgras wordt veel toegepast in honden kennels. Of het gaat om een kleine kennel achter in de tuin of een professioneel honden pension. Het geeft een mooie uitstraling en voelt voor de honden ook heerlijk zacht en warm. Bovenal is het eenvoudig schoon te maken, hygiënisch en slijtvast. Gebruik een hoge druk spuit en maak eenvoudig het kunstgras schoon.

Kunstgras advies:
Voor huisdieren zoals honden en katten adviseren wij de volgende kunstgras soorten.

Er zijn nu 14 bezoekers online